آموزش های مجازی به چه شکل میباشد
تدریس مجازی و یادگیری الکترونیکی به چه صورت اطلاعات را بهبود می بخشد؟
آموزش علاوه بر استفاده از ابزارهای آموزشی و فناوری آموزشی، مستلزم استفاده از عناصر دیگر نظیر: ارتباط متقابل(یادگیری تعاملی)، تخیل و ارائه بازخورد است . تدریس مجازی و یادگیری الکترونیکی با استفاده از عناصر مختلف باعث ایجاد عناصر جدید آموزشی می گردد و به این ترتیب فرآیند فراگیری را جذاب تر می کند. ایجاد جذابیت در یادگیری یکی از دلایل موفقیت آموزش های از راه دوره است . در صورتیکه از عناصر جدید در سیستم های آموزش از راه دور استفاده نگردد، عملا جذابیت های لازم برای آموزش را از دست داده ایم. برای موفقیت در اموزش الکترونیکی و تدریس مجازی آدپارس نکات زیر مورد توجه قرار گرفته است.
نوع محتویات: استفاده از تصاویر، صدا و متن و ترکیب مناسب آنها با یکدیگر جهت ایجاد فضای یادگیری مناسب.
ارتباط متقابل با دانش پذیران به گونه ای که در آنها انگیزه ایجاد کند: استفاده از شبیه سازی ها، امتحانات کوتاه و گرفتن بازخورد سریع از فراگیران برای سنجش میزان موفقیت در آموزش است .
روش های تدریس مجازی
ایجاد فیدبک های سریع
در دوره های آموزش مجازی از روش هایی بمنظور اخذ فیدبک سریع استفاده میشود تا در صورت وجود اشکال و یا عدم موفقیت، سریعا نسبت به برطرف نمودن آن اقدام نمایند. فیدبک های مربوطه در سریعترین زمان ممکن اخذ میگردند. آموزش در هر مرحله بر اساس مرحله قبل ایجاد می گردد. بنابراین تشخیص و اخذ فیدبک های فوری به تبیین درست مراحل متفاوت آموزشی کمک خواهد کرد. در صورت عدم موفقیت یک مرحله، مرحله بعدی آموزش متوقف خواهد شد.
ارتباطات با سایر دانش پذیران و مربی کلاس آنلاین
استفاده از اتاق های گفتگو، تالارهای مباحثه، پیام های فوری و پست الکترونیکی و ویدئو حضور کلاس در ایجاد ارتباط متقابل با دانش پذیران الکترونیکی بسیار موثر و کارساز خواهد بود. همچنین کمیته های آنلاین جهت عملکرد برنامه های آموزشی تشکیل میشود و رسد تمام وقت در زمان آموزشی خواهد داشت.
آموزش های الکترونیکی به فراگیران این امکان را خواهد داد تا هر فرد با توجه به مسایل و توانایی خود، آهنگ یادگیری را خود مشخص نماید. در چنین مواردی، در صورتیکه یکی از دانش پذیرها به هر دلیلی، چند روزی از سیستم استفاده نکرده و از آموزش دور بوده است، پس از برطرف شدن مشکلات، مجددا قادر به ادامه آموزش خواهد بود. دوره های آموزشی مبتنی بر آموزش الکترونیکی دارای عناصر قابل کنترلی است که توسط کاربران استفاده است. عناصر کنترلی فوق در کلاس ها ی آموزش معمولی استفاده نمی شود و در آموزش های الکترونیکی، فراگیران با استفاده از این عناصر قادر به کنترل فرآیند آموزش، خواهند بود. .
یکی دیگر از عناصری که در تدریس مجازی استفاده شده است، برقراری ارتباط و تعامل متقابل با فراگیران است. میزان و نحوه ارتباط متقابل با فراگیران می تواند حالت ساده ای مثل کلیک کردن بر روی یک سوال داشته باشد یا حالت پیشرفته تری مانند اجرای یک فایل انیمیشن باشد. استفاده از تمرین های محاوره ای که پیام های آموزشی را بر اساس محتویات دوره آموزشی در اختیار فراگیران قرار می دهند، نیز از جمله روش های موجود برای ارتقاء سطح کیفی آموزش های الکترونیکی و تدریس مجازی است.
مزایای تدریس مجازی و یادگیری الکترونیکی
آموزش الکترونیکی نسبت به آموزش های سنتی دارای مزایای عمده ای است . انعطاف پذیری و حذف تردد های بی مورد و پر هزینه برای شرکت در دوره های آموزشی، از مهمترین مزایای آموزش های الکترونیکی است. آموزش الکترونیکی دارای مزایای متعدد دیگری نیز می باشد:
هزینه تولید دوره های آموزش الکترونیکی گران نمیباشد.
دانش پذیران قادر به تنظیم آهنگ یادگیری خواهند بود. اکثر برنامه های تدریس مجازی را می توان در زمان نیاز به آنها، استفاده کرد.
سرعت فراگیری آموزش الکترونیکی نسبت به آموزش های سنتی بمراتب بیشتر بوده و حداقل ۵۰ درصد بهبود و سرعت را بدنبال خواهد داشت. دانش پذیرانی که در دوره های تدریس مجازی شرکت کرده اند می توانند موضوعات و مطالبی را که نسبت به آنها آشنایی دارند، مطالعه نکرده و صرفا بر روی موضوعاتی متمرکز کنند که نسبت به آنها آشنایی ندارند.
در تدریس مجازی می توان از پیام ها بمنظور ارتباط با مخاطب استفاده کرد.(حذف سلایق و تجارب فردی در مقایسه با آموزش های سنتی)
آموزش های الکترونیکی مستقل از پارامترهای زمان و مکان بوده و در هر زمان و هر محل می توانند مورد استفاده قرار گیرند.
سنکرون کردن یا همزمان سازی دوره های مبتنی بر آموزش الکترونیک به سرعت و به سادگی انجام می گیرد. .
آموزش الکترونیکی و تدریس مجازی باعث افزایش قدرت نگهداشت اطلاعات در فراگیران می گردد. در این راستا از عناصر متفاوتی نظیر : صوت، تصویر، امتحانات کوتاه، ارتباط متقابل با فراگیر و سایر موارد برای تاکید مجدد در فراگیری هدفمند استفاده می گردد. در صورتیکه فراگیران بخش هایی از یک دوره آموزشی را به درستی فرا نگرفته باشند، می توانند در زمان دلخواه مجددا بخش مربوطه را مطالعه نمایند.
درباره پشتیبانی
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.
نوشته های بیشتر از پشتیبانی
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.